HALLE – Tennisclub Sollenbeemd wandelt ten voordelen van “FriS

C21

HALLE – Tennisclub Sollenbeemd wandelt ten voordelen van “FriS

Editiepahot_jalle_sommenbeemd_foto_devogeleer
Foto Emile Devogeleer
 

Tennisclub Sollenbeemd organiseert op zaterdag 19 december hun avondwandeling. Met deze avondwandeling is de tennisclub uit Halle toe aan de tweede editie van een sportieve en gezellige wandeling. Op de eerste editie verleden jaar waren het vooral de leden die deelnamen ( 60 deelnemers ), dit jaar staat de wandeling open voor iedereen en gaat de opbrengst volledig naar FriS. Een sportvereniging voor kinderen en volwassenen met een beperking in Vlaams Brabant.

De filosofie van FriS is eenvoudig...fris: Iedereen die wil sporten en om één of andere reden niet volwaardig aan bod komt in een valide sportclub, is van harte welkom. En dat ongeacht zijn of haar taal, geslacht, leeftijd, nationaliteit, huidskleur, godsdienst of aard van de beperking.
Het feestcomiteit en de 491 leden van tennisclub Sollenbeemd nodigen daarom iedereen uit om massaal mee te komen wandelen op 19 december.
Er is keuze uit een wandeling van 4 km op verharde weg, voor mensen met een handicap, rolstoel...De grote wandeling is eentje van 6,5 km en vertrekt aan de tennisclub Eugène Ysayestraat 1500 Halle en gaat via Meerhout, de zavelput, Kluisbos terug naar de tennisclub.
Onderweg kan men genieten van een paar standjes met jenever en Kerstgebak aangeboden door Stefaan Van Eeckhout van Bio-Planet in Halle.
Het vertrek van beide wandelingen is om 19.00 uur, en iedereen wordt aangeraden om zaklamp en fluohesje mee te brengen.
De inschrijving bedraagt 10 €, die integraal naar Fris gaat.
Een gezellige en gezonde wandeling voor de feestdagen, kan zeker geen kwaad voor de conditie.
Inschrijven kan tot woensdag 16 december 2015 op tennisclub Sollenbeemd Halle of email: eddywyns@telenet.be of op het nummer 0468.21.46.04 (Eddy Wijns ).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 nov 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief