HALLE - Ballerino op Special Olympics

C21

HALLE - Ballerino op Special Olympics

Editiepajot_halle_ballerino_foto_olaf
Foto Olaf
 

Na een meer dan geslaagd optreden 'In Duo' in samenwerking met zanger Jan Vankeerberghen in Theater 'Gymnase' te Tubeke, staat Ballerino weer te repeteren voor een nieuw project. Zij mogen immers 3 dansacts verzorgen op de grote openingsceremonie van de Special Olympics, woensdag 4 mei in La Louvière. Bekende sporters zoals Tia Hellebaut en leden van het Koningshuis hebben reeds hun aanwezigheid bevestigd.

Bestuursleden van de Special Olympics hadden toevallig de choreografie 'Utopia' gezien olv Magali Berael en Aline Wilmet, waarmee Ballerino ambassadeur moderne dans werden van Vlaanderen en ook mochten optreden in Praag, Tsjechië.
Jammer genoeg was dit stuk, dat 15 min duurt, te lang, maar al gauw was de organisator dolenthousiast over andere choreografieën, die Magali Berael toonde via de DVD's van hun optredens.
Hij had er graag ook enkele atleten bij en dus vatte Magali de koe bij de hoorns en vroeg haar schoonbroer om deel te nemen, alsook de broer van de andere choreografe. Zij kende ook een begeleider bij 'De Poel' van Ternat en daar had zij ook 3 kandidaten. Iedereen was onmiddellijk enthousiast om mee te doen en dus oefenden zij reeds een aantal keren.
Wat is het mooi en leerrijk om iedereen, atleten en Ballerino-dansers, samen te zien dansen, echt ontroerend!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mei 2016
Felix Merckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief