HALLE – Kan SK Halle zondag geschiedenis schrijven?

C21

HALLE – Kan SK Halle zondag geschiedenis schrijven?

Sk_halle_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Sk_halle_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Sk_3
Foto's Emile Devogeleer
 

 Als SK Halle zondag op eigen veld kan winnen van S.C.T Menen ( 4 de nationale A, eindigde op de zevende plaats met 49 punten) kan het voor de eerste maal in de geschiedenis promoveren naar tweede klasse amateurs. Een historisch moment, en ook twee jaar

na elkaar via de eindronde. Wij gingen bij trainer Alan Haydock eens praten over de wedstrijd van zondag.

  Kan de ploeg dit aan of moeten er versterkingen gezocht worden?

 Alan; Ja de club is er klaar voor, maar iedereen zal een tandje moeten bijsteken, niet alleen op sportief vlak, maar ook in het bestuur moet er versterking komen. 

Het is natuurlijk een klasse hoger, Op sportieve vlak heeft bijna iedereen bijgetekend, wat betekent dat alle sterkhouders blijven.

 En wordt de kern aangevuld met Hamza Amazou ( spits Pepingen), Menco Deryck ( aanvaller Berchem ), Nick Degreef ( midden Overijse),Andréas Parideans ( verdediger AA Gent), en nog twee andere jongeren.

 Wie vertrekt er volgend seizoen? Alan;  Cunche (BX Brussel), Dailly, Hamri (Waterloo), en Musoni 

 Toch wil Alan een speciale dank richten aan Luc Swaelens, William Vereecken, Arne Alonsius, Rudi Dubois, Albert Beeckman, Eddy Detruyeren het voltallige bestuur van SK Halle.

  Bij verlies zondag is het sprookje nog niet voorbij, maar dan moet er wel gewonnen worden tegen ofwel Zwarte Leeuw of Spouwen Mopertingen

  Maar Alan ziet het liever zondag gebeuren tegen S.C.T Menen, en liefst met de Halse doelschutter Buscema Antonio, die verleden zondag eenkwartier voor het einde het veld moest verlaten met blessure, maar stelt het beter en kan vrijdag de groep vervoegen op training en zal zondagspelen tegen Menen. 

 Afspraak zondag 22 mei 2016, om 16.00 uur op het veld van Lamme Guiche. Echte SK Family op post voor dit sportieve historisch moment.

 

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mei 2016
Emie Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief