HALLE - ‘t Vondel laadt je op

C21

HALLE - ‘t Vondel laadt je op

Vondel
Foto Emile Devogeleer
 

 CC ’t Vondel wilt je graag TIJD laten maken voor cultuur in al zijn vormen en genres…CC ’t Vondel wilt je graag OPLADEN met dit nieuwe cultuurseizoen!

 Het seizoensthema voor het nieuwe seizoen is: vertraag en geniet, maak tijd voor cultuur en ontspanning, verdieping en verstilling, kom via slow motion naar slow cultuur, vertraag even en sta stil bij jezelf en je omgeving, bij alles wat je leven zinvoller kan maken. Kortom, kom tot jezelf en laad je op in ‘t Vondel.

 Deze nieuwe portie aan cultuur komt theater, dans, humor, circus, muziek, film, lezingen, vorming, expo, projecten en evenementen,…  aan bod om je ‘de tijd van je leven te geven’.

 Zowel grote namen zoals Hooverphonic, Bart Peeters, Laïs, Gunther Lamoot, … als nieuwe talenten vullen ons programma.

 Ticketverkoop & feest!

Op de website kan je vanaf zaterdag 11 juni om 10u terecht om voor al dit moois kaartjes te kopen. Wie liever toch hulp krijgt kan hiervoor naar t vondel op deze startdag van 10u tot 13u. Van thuis uit kan het natuurlijk het snelst. Dit kan je doe via www.vondel.be!

 We trappen het nieuwe cultuurseizoen die avond af met ‘Time to Party’. Dit belooft een feest te worden met Discobaar A Moeder, Buscemi en StarBar Dj’s. Tickets voor dit feest kan je al via onze website kopen.

 CC ’t Vondel investeert

 Momenteel is men in de hal van het cultuurcentrum bezig aan de afwerking van de nieuwe akoestische deuren. Interne deursloten worden afgewerkt met een badgesysteem. Bovendien zijn de werken aan het dak van de administratie van het cultuurcentrum begonnen. Hiermee wil de stad ook werken aan de verbetering voor het milieu door te kiezen voor een goede isolatie van het gebouw.

 Ook in het oude postgebouw zullen eerstdaags de werken aanvangen. Het zeer verouderde sanitair blok wordt volledig vernieuwd in de komende maanden.

 Het volledig programma van alle activiteiten kan men bekijken op www.vondel.be

 

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mei 2016
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief