HALLE – Eric Baranyanka en zijn band The Nile deed de Stroppen-weide swingen

C21

HALLE – Eric Baranyanka en zijn band The Nile deed de Stroppen-weide swingen

Erik1
Foto's Emile Devogelee
 
Erik_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Eric_3
Foto's Emile Devogeleer
 
Eric_5
Foto's Emile Devogeleer
 

 Voor het eerst dit jaar stonden de auto’s op maandagavond tot ver voorbij de Don-Boscoschool geparkeerd. Reden hiervoor was het optreden van Eric Baranyanka & The Niles op de derde editie van de Stroppenconcertenvan 2016. Eric wist met zijn humor en mopjes tussen zijn songs de opgekomen massa meteen te bekoren.

Samen met The Nile bracht hij een mix van pure wereldmuziek, rumba, samba, soukous, reggae en andere zonnigedeuntjes, dit alles onder een heerlijke zomerzon.

Na 20 jaar is de zanger uit Lembeek nog steeds een icoon op het podium die de mensen aan het swingen krijgt.De band The Nile speelde in 1994 in het voorprogramma van Cher en Vaya Con Dios in Vorst Nationaal, waarnaze samen met Dani Klein een full cd met wereldmuziek opnamen “Afromantik”.

Eric en zijn bandleden Steven Jacobs keyboards, Geert Schuurmans basgitaar, Walter Mets drums, Luc Wielockssax en fluiten, Lode” Louis Johnson” Jansen trompet en bugel en Tijl Halliez percussie speelde tot aan de laatste seconde van het toegestane sluitingsuur.

Met dit geslaagd optreden en het optreden van iemand uit de streek ( Eric Baranyanka ) voor wie het allemaal begon op de stroppenconcerten, was deze editie een schot in de roos voorHalle Events.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jul 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief