Feest bij Boon en Den Herberg tijdens Toer de Geuze

C21

Feest bij Boon en Den Herberg tijdens Toer de Geuze

Img_8809
De jogging komt ook lang deze vaten bij Boon
 

Liefhebbers van lambiekbieren komen op 4 en 5 mei aan hun trekken tijdens de Toer de Geuze. In brouwerij Boon in Lembeek en brouwerij Den Herberg in Buizingen valt er veel te beleven

Verschillende geuzeproducenten in onze streek zetten een hele week lang de deuren open. In Halle doen 2 brouwerijen mee. Bij Brouwerij Boon is iedereen welkom op zaterdag van 11u tot 21u en zondag van 10u tot 18u. Op zaterdag treden de Lembeekse paassoldaten op. Op zondag zorgen de Fanfarettes en de Decibells voor sfeer.
 
Geuze Boon Jogging
Sportievelingen doen op zaterdag mee aan de Geuze Boon Jogging die er start om 11u30. Je kan doorlopend de brouwerij bezoeken, genieten van een frisse geuze of kriek in de bar en een voorraad bieren inslaan in de winkel om mee naar huis te nemen. Je kan er ook een hapje eten.
 
Muziek in Den Herberg
Den Herberg verwelkomt bezoekers met gratis rondleidingen. Je kan ook enkele primeurs proeven en de bieren aankopen in hun winkel. Voor de honger zijn er zowel warme als koude gerechten beschikbaar en de jongste bezoekers kunnen zich uitleven op het springkasteel of zich laten schminken. Op zaterdag treedt om 20u30 de Travelin’Band op, een tributeband die hulde brengt aan Creedence Clearwater Revival.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 apr 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 02 mei 2024
Marc Sluys | 02 mei 2024
Marc Sluys | 01 mei 2024

archief