Heren Volley RUISBROEK '84 gaan naar tweede provinciale

C21

Heren Volley RUISBROEK '84 gaan naar tweede provinciale

Editiepajot_ruisbroek
ingezonden foto
 
Editiepajot_ruisbroek
ingezonden foto
 
Editiepajot_ruisbroek
ingezonden foto
 

De herenploeg, onder leiding van trainer Herwig Niels, is een hechte vriendengroep. De wekelijkse 'after'-training is daar het levende bewijs van. Sinds 2 jaar dromen de heren ervan om opnieuw naar 2e provinciale te promoveren. Deze droom is dit jaar werkelijkheid geworden.

Vorige week, na het overwinning op Sollembeemd Halle, waren zij al zeker van de titel en werd er al een stevig feestje gebouwd in Taverne De Grove in Sint Pieters Leeuw. De match van zaterdag tegen Kruikenburg Ternat was een herbevestiging van hun titel. De eerste set werd overtuigend gewonnen. Tijdens de tweede set kwam het tot een 23-25 in het voordeel van Kruikenburg, maar daarna kon niets of niemand hen nog tegenhouden. Resultaat een dikke 3-1 overwinning.
 
Dat deze titel kon gevierd worden in de nieuwe cafetaria was een extra stimulans om er opnieuw een lap op te geven. Er werd duchtig gefeest tot in de vroege uurtjes. Dit feestje krijgt op 18 mei zeer zeker een vervolg tijdens de 6e set op het Sextettentornooi.
 
Marc Vindevogel, voorzitter: «Mijn speciale dank gaat uit naar Herwig en zijn team voor hun inzet en de leuke volleybaluurtjes dat ze ons bezorgen. Ook een dikke merci aan de trouwe supporters voor hun wekelijkse steun aan onze herenploeg. Hun 'getrommel' en 'geroep' heeft zeker meegeholpen om de titel binnen te halen.»

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mrt 2013
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief