SINT-PIETERS-LEEUW - Inbrekers op pad

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Inbrekers op pad

Logo_politie_sint-pieters-leeuw_2013_p200
EP

Tijdens de nacht van zondag op maandag werd er in Sint-Pieters-Leeuw ingebroken in een handelszaak in de Depauwstraat. In de deelgemeente Ruisbroek werd er ingebroken in een tiental garageboxen

Er werd tijdens de nacht van zondag op maandag ingebroken in de lokale “Deli Traiteur” langsheen de Jozef Depauwstraat. Omstreeks 04.30 uur merkte een voorbijganger een viertal personen met kap over het hoofd uit de winkel komen en weglopen in de richting van Pauwke.
Er werd achteraf door de uitbater vastgesteld dat er diverse sloffen sigaretten werden ontvreemd. Een zoekactie in de buurt werd uitgevoerd met bijstand van naburige politiekorpsen doch leverde geen resultaat op. Een buurtonderzoek wordt ingesteld.
GARAGEBOXEN
Tijdens de nacht van zondag op maandag werd er ook ingebroken in een tiental garageboxen in de Reystraat (Europawijk) te Ruisbroek. Op het eerste zicht werd, buiten de diefstal van de afstandsbediening, dewelke toegang geeft tot de gemeenschappelijke poort, niets gestolen uit de garageboxen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mrt 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief