RUISBROEK Tennisclub is terug met tornooi na 5 jaar afwezigheid

C21

RUISBROEK Tennisclub is terug met tornooi na 5 jaar afwezigheid

Affiche_ruisbroek_tennis
EP

Bij menige sporters staat het nog in het geheugen gegrift. Op 2 februari 2010 brandde de sporthal AJ Braillard volledig af. Het was nationaal nieuws dat insloeg als een donderslag bij heldere hemel bij de Ruisbroekse sportclubs. De zwarte jaren zijn voorbij en de clubs kunnen wederom Ruisbroek laten bloeien op sportief vlak. Na 5 jaar afwezigheid op het circuit organiseert de Ruisbroekse TennisClub (RTC) opnieuw haar officiële Tennisvlaanderen tornooi.

Het is de 9e editie en deze zal doorgaan op de velden van RTC in de Wandelingstraat te Ruisbroek tussen 21 en 31 augustus. Inschrijven voor dit tornooi kan via de site www.tennisvlaanderen.be  en dit tot 20 augustus. Er wordt gespeeld op 5 terreinen allen in gemalen baksteen, hiervan zijn er 3 buitenpleinen en 2 onder een vaste overdekking welke zopas werden heraangelegd door de gemeente. Het tornooi zal in goede banen worden geleid door 2 wedstrijdleiders, Kevin Devillé (verantwoordelijke voor de sportieve organisaties) en Francis Schouppe, de nieuwe voorzitter die dit jaar, na 35jaar voorzitterschap, de fakkel heeft overgenomen van Armand Lanckriet. Zij die geblesseerd zijn of het sporten liever van op de zijlijn bekijken zijn meer dan welkom om een glas te drinken in de cafetaria AJ Braillard. Zij zullen door de eeuwige glimlach van onze cafetaria uitbaatster Tania Rossignon worden ontvangen.
Het tornooi wordt afgesloten met de legendarische ribbetjes op de BBQ op 30 augustus.
Op 23 augustus begint eveneens de strijd van de jongens 14 jeugdinterclubploeg voor de kampioenentitel. Lucas Hertsens en Nicolas Alexandrakis wisten zicht in juni reeds tot Vlaams-Brabants kampioen te kronen en mogen nu de strijd hervatten om uit te maken wie Belgisch kampioen wordt. De eindronde van de jeugdinterclub wordt gespeeld in TC Beckhand, Beveren-Waas. RTC start zijn eerste ontmoeting om 9h30 tegen T.C. Oudenaarde. Hoe dit verder afloopt kan u volgen via de facebook pagina van de Ruisbroekse TennisClub of via de website van Tennisvlaanderen.
In september wordt er eveneens ‘Start To Tennis’ georganiseerd. Dit is de gelegenheid voor mensen die zouden willen starten met tennis en tevens de kans om van de fantastische sport te proeven zonder directe aankoop van materiaal en onmiddellijk lid te hoeven zijn van een club. De minimumleeftijd hiervoor is 16 jaar. Meer info is te vinden op de facebookpagina of via email bestuur.rtc@gmail.com
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 aug 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief