SINT-PIETERS-LEEUW - Openbedrijvendag in Colora en Truck Center Mercedes-Benz

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Openbedrijvendag in Colora en Truck Center Mercedes-Benz

Editiepajot_spl
Foto © Elsie De Greef / Bij Colora, workshop ‘Hoe geef ik een oud meubeltje een nieuw leven?’
 
Editiepajot_spl
Foto © Elsie De Greef / Bij Colora, gratis advies over verf, gordijnen...
 
Editiepajot_spl
Foto © Elsie De Greef / Bij Colora, workshop ‘Decopatch’voor de kinderen
 
Editiepajot_spl
Foto © Elsie De Greef / Bij Truck Center Mercedes-Benz Sint-Pieters-Leeuw vrachtwagens bewonderen
 
Editiepajot_spl
Foto © Elsie De Greef / Bij Truck Center Mercedes-Benz Sint-Pieters-Leeuw, een kijkje nemen in de werkplaats
 
Editiepajot_spl
Foto © Elsie De Greef / Bij Truck Center Mercedes-Benz Sint-Pieters-Leeuw, een demonstratie met telegeleide modelvrachtwagens.
 

Op zondag 5 oktober hebben verschillende bedrijven hun deuren open gezet. In Sint-Pieters-Leeuw waren dat verfwinkel Colora  en Truck Center Mercedes-Benz. Het was een unieke gelegenheid om met eigen ogen vast te stellen hoe alles in zijn werk gaat en wat er allemaal achter de schermen gebeurt.

Vandaag waren er bij Colora, dé specialist van verf en toebehoren, verschillende standen waar je kon kijken, leren, ontdekken en voelen. Je kon vragen stellen aan de technisch adviseur, leren hoe je kleur kan toepassen in je interieur en ontdekken hoe verf gemaakt wordt. Er was een workshop ‘Hoe geef ik een oud meubeltje een nieuw leven?’ en voor de kinderen was er een leuke workshop ‘Decopatch’, gegeven door Alizarine. Voor iedereen was er een drankje en een deelname aan een wedstrijd waar je mooie prijzen mee kon winnen. Deze openbedrijvendag is de perfecte aanloop naar de opendeurweek van maandag tot en met zondag 12 oktober, heel de week is er 10% korting. Voor meer info http://www.colora.be, https://www.facebook.com/colora.sintpietersleeuw?fref=ts

Ook bij Truck Center Mercedes-Benz Sint-Pieters-Leeuw op de Bergensesteenweg was het opendeur. Zij verkopen en herstellen lichte en zware bedrijfsvoertuigen. Je kon er de nieuwe modellen bewonderen, een kijkje nemen in de werkplaats, testritten maken met verschillende voertuigen en voor de kinderen was er een springkasteel in de vorm van een truck. In de toonzaal gaven de RC Truckvrienden Lier een demonstratie met hun telegeleide modelvrachtwagens.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 okt 2014
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief