Coca-Cola verzamelaars geven elkaar afspraak in SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Coca-Cola verzamelaars geven elkaar afspraak in SINT-PIETERS-LEEUW

Editiepajot_leeuw_beurs_cocoa_cola
Archief Felix Merckx
 

Op zondag 26 oktober 2016 wordt Sint-Pieters-Leeuw weer het centrum van de wereld voor de Coca-Cola verzamelaars. Ze organiseren dan opnieuw in Zaal Zonnig Leven de jaarlijkse Coca-Cola verzamelbeurs. De beurs is al jaren de grootste Coca-Cola verzamelbeurs van België.

Dat de beurs internationaal geroemd wordt, blijkt uit de inschrijvingen voor een standplaats door standhouders vanuit heel Europa die jaarlijks terugkomen en steeds talrijker worden. Nog nooit waren de plaatsen al zo snel verdeeld als dit jaar.
Uit alle reacties die de organisatoren krijgen blijkt ook dat vele verzamelaars nu al staan te trappelen om weer naar Sint-Pieters-Leeuw te komen om hier op de beurs dat ontbrekende stuk te vinden dat nog in hun Coca-Cola verzameling past.
Ze kijken er ook weer naar uit om ook andere verzamelaars te ontmoeten. Telkens weer komen mensen die iets verzamelen dat niet specifiek Coca-Cola gebonden is naar de beurs om eens te kijken of er niets uit hun verzamelgebied bestaat maar dan met het merk Coca-Cola op
Zaal Zonnig Leven, Jan Vanderstraetenstraat 198, 1600 Sint-Pieters-Leeuw. Open voor het publiek van 10 tot 16h, gratis toegang voor iedereen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 okt 2014
Felix Merckx
Archief Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief