SINT-PIETERS-LEEUW - Opendeurdag bij Drankencentrale Schoentjes

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Opendeurdag bij Drankencentrale Schoentjes

Editiepajot_sint-pieters-leeuw
© Elsie De Greef / Bier proeven tussen de relatie- en geschenkverpakkingen
 
Editiepajot_sint-pieters-leeuw
© Elsie De Greef / Gin Tonic tasting
 
Editiepajot_sint-pieters-leeuw
© Elsie De Greef / Wie wil er een wijntje?
 
Editiepajot_sint-pieters-leeuw
© Elsie De Greef / gratis hamburgers
 
Editiepajot_sint-pieters-leeuw
© Elsie De Greef / blindproeverij van frisdranken voor de kinderen
 

Naar aanleiding van de dag van de Drankenhandelaar was het vrijdag en zaterdag opendeurdag bij Drankencentrale Schoentjes in Sint-Pieters-Leeuw. Je kon er genieten van 10% korting op de meeste artikels, verschillende dranken degusteren en een gratis hamburger eten.

Vooral het degusteren viel bij de klanten in de smaak: Moriau geuze, Leeuwse Schutter, lekkere Gin en verschillende wijnen werden met veel smaak geproefd. Ook werd het biertje ‘Kaaiman’ aangeboden ter degustatie, de smaak heeft weg van het welbeminde maar zo moeilijk verkrijgbare bier ‘Orval’.

Voor de kinderen was er een blindproeverij van frisdranken, bij een correct antwoord mochten ze een geschenkje kiezen: een boekje, een fles Kidibul of  thermometer. En de grote mensen die konden smaakvolle geschenken kopen want vele van hun dranken zijn voor de komende feesten al omgetoverd in de mooiste relatie- en geschenkverpakkingen.

Oliver Huygens, zaakvoerder: “Voor de vierde keer zal er een Award uitgereikt worden aan een drankenhandelaar, die ter gelegenheid van de Dag van de Drankenhandelaar, de beste/meest originele initiatieven/acties ondernomen heeft. Een jury van ‘Mistery Shoppers’ zal vandaag een rondgang doen bij de 180 deelnemende drankenhandelaars over gans België. Tijdens het congres van FEBED (Federatie van Belgische Drankenhandelaars) begin februari, zal in Antwerpen de Award uitgereikt worden. Hopelijk winnen we voor de vierde keer op rij de Award van de beste bierhandelaar”.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 nov 2014
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief