SINT-PIETERS-LEEUW - Hoebelbike met tal van nieuwigheden

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Hoebelbike met tal van nieuwigheden

Hoebelbike
EP

Hoebelbike heeft de nieuwigheden voor hun editie 2015 bekend gemaakt en er zitten herl wat nieuwigheden in. Zo komt er ondermeer een brug over een straat om de veiligheid van de deelnemers nog beter te garanderen.

Er wordt opnieuw door 2 café's gereden, de terreinen van Inter Arbo worden opnieuw omgevormd in een uitdagend, technisch hoogstaand circuit, ze rijden door de brouwerij van Lindemans, ze doen de meubelzaak Heim Pollé aan en ook nog heel wat privé terreinen die voor de gelegenheid worden opengesteld.
Een andere nieuwigheid is dat deelnemers kunnen kiezen tussen 2 verschillende parkoers op de afstanden 50km en 75km. Een noordelijke en zuidelijke lus geeft de deelnemers de kans om een nog niet ontdekte lus te kiezen, van variatie gesproken.
Top off the bill wordt echter het project "The Bridge". Hoebelbike pakt dit jaar uit met een brug welk over een straat zal worden gebouwd om alzo een veilige maar vooral attractieve oversteek van deze straat te realiseren! Dit is wat ons betreft een nationale primeur!
De avondeditie van Hoebelbike heeft plaats op 7 augustus (inschrijven tussen 18 en 22 uur). Voor de dagtochten op 9 augustus kan men inschrijven tussen 7 en 10 uur.
 Traditionele vertrekplaats "De Baljuwhoeve" Nederstraat 55 1602 Vlezenbeek.

Zie ook www.hoebelbike.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 feb 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief