SINT-PIETERS-LEEUW - Directie revalidatieziekenhuis brengt bezoek aan WZC Zilverlinde

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Directie revalidatieziekenhuis brengt bezoek aan WZC Zilverlinde

Inkendaalopbezoek
Foto van links naar rechts: Patrick Van Bourgognie, financieel-facilitair directeur, revalidatieziekenhuis; Sofie Blancquaert, algemeen directeur revalidatieziekenhuis; Paul Defranc, OCMW-voorzitter; Saskia Deneyer, directeur woonzorgcentrum; medewerkers revalidatieziekenhuis. (Ingezonden foto)
 

Het woonzorgcentrum Zilverlinde kreeg de directie van het revalidatieziekenhuis Inkendael op bezoek. Er werd tijd vrijgemaakt om met elkaar kennis te maken en de werking van een woonzorgcentrum uit te leggen. Tegelijkertijd werden er ervaringen uitgewisseld. Het werd voor beide directies alvast een boeiende ochtend.

Dit bezoek was meteen ook de aanloop naar nu zondag, want dan zetten beide organisaties de deuren open voor Dag van de zorg. Men kan dan ontdekken voor welke behandelingen en diensten men terecht kan in een revalidatiecentrum, of wat een woonzorgcentrum nu inhoudt.
“De dagelijkse werking van het woonzorgcentrum en alle zorgen voor de bewoners worden uit de doeken gedaan. Er zijn interessante infostanden en heel wat andere belevenissen voor jong en iets minder jong. Zowel het woonzorgcentrum als het revalidatieziekenhuis zijn een bezoek waard” zegt OCMW-voorzitter Paul Defranc.
Doe letterlijk mee en laat je een meenemen door de tillift of leer het huis kennen door een zoektocht doorheen het gebouw of een zeer praktische rondleiding. Het wordt alvast een leuke en kleurrijke dag.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mrt 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief