SINT-PIETERS-LEEUW - Quality Fitness HALLE beloonde zijn trouwe leden bij Selexion-Fabelec

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Quality Fitness HALLE beloonde zijn trouwe leden bij Selexion-Fabelec

Editiepajot_leeuw_fit_es_1_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_leeuw_fit_es_2_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_leeuw_fit_es_3_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_leeuw_fit_es_4_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 

Het fitnesscentrum Quality Fitness uit Halle bedankte zijn trouwe leden op een gezellige avond, met een lekkere receptie . Het geheel werd muzikaal opgeluisterd door de jongens van “ Lobstar “, terwijl de genodigde konden aanschuiven aan de “Gin bar” van Ground Control uit Pepingen voor een lekkere Gin Tonic .

Eatertainmen Guy Weyts toonden de mensen om veilig en gepast om te gaan met keukenmessen, en nu hij toch groenten aan het snijden was, maakte hij er lekkere gerechtjes mee klaar .
Plaats van het gebeuren was dit jaar ( elk jaar kiest Ludo een handelaar uit de streek om deze receptie te laten plaats vinden ) de elektrozaak Selexion-Fabelec op de Bergensesteenweg in Sint Pieters Leeuw, dit filiaal van 1000 m² ruime toonzaal verwelkomde 250 trouwe leden van de fitnessclub op een gezellig samenzijn .
Later op de avond was er de trekking van “Het Zomerspel”, tijdens de zomermaanden Juli en Augustus was het de bedoeling zoveel mogelijk sportbezoeken te laten registreren op een speciale kaart, elke volle kaart gaf recht op deelname aan een grote prijzen tombola .
Niet minder dan 400 leden namen deel aan het zomerspel, en namen zo deel aan de speciale tombola met vele waardevolle prijzen zoals electro apparaten, fitness abonnementen, welness massage behandelingen, pilates beurtenkaarten, restaurants waardebonnen, wijnpakketten....etc .
Fitnesscentrum Quality Fitness telt op dit ogenblik 1000 leden en staat garant voor fitnessevaluatie door gediplomeerde lesgevers en trainers, er wordt rekening gehouden met de eigen doelstelling en medische informatie . Zo zijn er verschillende programma's zoals afslanken op maat volgens het Diplan voedingsconcept. Een combinatie van gezond eten en aangepast trainingsprogramma zorgen ervoor dat u 10 kg afvalt op 10 weken .
 Verder is er Diplan teenage : Voor kinderen tussen 10 en 18 jaar die kampen met overgewicht, biedt Quality Fitness een programma met individuele begeleiding om op een gezonde manier om te gaan met voeding en beweging .
Ook nog op het programma:
-Cellulitis : Verbetering van het cellulitis probleem dankzij de vacustep, een vrouwvriendelijk toestel waar probleemzones mee worden aangepakt .
 -Cardiotraining : Verschillende toestellen voor cardiovasculaire training .
 -Rugschool : Onder leiding van een kinesisttherapeut specifieke rugoefeningen, training van de rugspieren, buikspieren en bekken .
-Kine en welness : Op afspraak
 Meer info bij Ludo Vandierendonckx of op www.qualityfitness.be   
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 sep 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief