SINT-PIETERS-LEEUW - Eet en drankstandje op de jaarmarkt ten voordele van jonge voetballertjes.

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Eet en drankstandje op de jaarmarkt ten voordele van jonge voetballertjes.

Editiepajot_leeuw_voetballers_jaar__arkt_foto_devogeleert
Foto Emile Devogeleer
 

Tijdens de jaarmarkt van Sint Pieters Leeuw op 11 november, zal er aan de stand voor tractoren, landbouwwerktuigen en oldtimers tractoren, een eet en drankstandje staan van de RAM-Vrienden.

De Ram vrienden zijn ouders en vrienden van de jeugdploeg van de U-14 van Verbroedering Beersel Drogenbos. Met dit standje willen ze de jonge spelers financieel steunen om het bekostigen van de reis, volgend jaar naar Spanje ( Barcelona ) waar ze het gaan opnemen tegen een paar ploegen in een tornooi rond Barcelona.
De naam Ram werd symbolisch gekozen, omdat een ram bekend staat om een duwtje in de rug te geven, een duwtje dat ze financieel goed kunnen gebruiken, door de hoge reiskosten.
Wie dit sportief ploegje ( momenteel nog in de running voor de titel herfstkampioen U-14 ) wil steunen voor het tornooi in Spanje van 3 mei tot 8 mei 2016, is van harte welkom aan de stand van land en tuinbouw op de parking Wilgenhof in de Vanhouchestraat op de jaarmarkt van Sint Pieters Leeuw op 11 november.
Het weekend daarop 14 en 15 november organiseren U-14 & U-17, voor dezelfde reden een spaghetti en croque festijn in de kantine van de voetbalploeg van Verbroedering Beersel Drogenbos, sportcentrum Kerkeveld in de Schoolstraat 46 – 1650 Beersel. Bediening vrijdag en zaterdag vanaf 18.00 uur tot 22.30 uur.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 nov 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief