SINT-PIETERS-LEEUW - Winterconcert in Zuun

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Winterconcert in Zuun

Editiepajot_spl
Ingezonden foto
 

Als er een nieuw jaar begint, dan spreekt men in Zuun van het Winterconcert van de harmonie. Want inderdaad, elk jaar opnieuw, de tweede zaterdag van het nieuwe jaar, geeft de Koninklijke harmonie Ste-Lutgardis uit Zuun, zijn jaarlijks Winterconcert. Het concert waar de meer dan 60 muzikanten wekelijks naartoe werken.

Dit jaar is eens niet gekozen voor een bekende stem (vorige jaren Jacko Bond - Soetkin Baptist) maar voor hun eigen muzikanten. Naast het grote orkest  krijgen tijdens dit concert zullen verschillende jonge muzikanten podiumervaring. Je zal merken dat elk jaar opnieuw jonge muzikanten ongelooflijk sterk uit de hoek kunnen komen. Ook de eigen muziekopleiding van de harmonie zal dit jaar een aardig ‘nootje meespelen’.

Een avondvullend programma waar jong en oud zijn gading kan in vinden. Muziek die ontroert, muziek die doet bewegen, muziek die goesting doet krijgen, muziek die mooi is, muziek die doet fantaseren, muziek…

Wil je een avondje genieten van jong talent en een groot harmonieorkest, dan kan je op zaterdag 9 januari 2016 terecht in de kerk Sint-Lutgardis te Zuun, A. Quintusstraat, 1600 St-Pieters-Leeuw. Kaarten kan je in voorverkoop aan €10 aanschaffen bij de muzikanten en bestuursleden, via het telefoonnummer 0477/67.72.74 of op khslzuun@gmail.com. De deuren gaan open om 19.00 uur en het concert start stipt om 19.30 uur. Ook hier kan je nog een toegangskaart aanschaffen aan €12.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 dec 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief