SINT-PIETERS-LEEUW - 5 jaar Brukom Bikes

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - 5 jaar Brukom Bikes

Editiepajot_ingezonden_brukom_bikes_15_12_03_winkelzicht
 

Brukom Bikes bestaat 5 jaar en dat willen ze vieren. Tussen 11 december en 23 december zetten ze hun deuren wijd open, zodat iedereen eens kan gaan kijken wat een moderne fietswinkel te bieden heeft.

 

Iedereen die tijdens deze dagen een bezoekje brengt  (ook niet kopers) wordt hartelijk ontvangen met een hapje en een drankje en kan tevens deelnemen aan een gratis tombola met verschillende interessante prijzen oa een "granville fiets" ter waarde van 599 euro. Anderzijds zijn er tijdens deze dagen ook uitzonderlijke voorwaarden op alle fietsaankopen en krijgt elke klant bij aankoop van min 25€ een verjaardaggeschenk.

 

De voorbije jaren is "BRUKOM BIKES" meer dan een begrip geworden in de streek. Ze bieden fietsen en accessoires van een reeks topmerken voor alle leeftijden, van kleuters tot senioren en dat in het meest uitgebreide gamma van de streek.

 

In het open atelier onderhouden en herstellen 3 permanent bijgeschoolde techniekers uw fiets met de grootste zorg,ook fietsen die niet bij hen zijn aangekocht.

 

Wenst u op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes, schrijf u in op de nieuwsbrief www.brukombikes.be of like hen op facebook.

 

U vindt Brugkom Bikes op de Bergense steenweg 734 in de draai van Brukom In Sint Pieters Leeuw. info@brukombikes.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 dec 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief