Siebe Ruykens verkozen als voorzitter CD&V SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Siebe Ruykens verkozen als voorzitter CD&V SINT-PIETERS-LEEUW

Editiepajot_leeuw_cd__v
Ingezonden foto
 

De lokale afdeling van CD&V in Sint-Pieters-Leeuw hield haar nieuwjaarsreceptie in de parochiezaal van Negenmanneke. Dit jaar hield de partij ook interne bestuursverkiezingen, waarbij alle leden hun stem konden uitbrengen voor de afdelingsvoorzitter en voor de voorzitter van de verschillende geledingen (Vrouw & Maatschappij, JONGCD&V en CD&V senioren) van de partij.

Siebe Ruykens, die sinds 2013 het voorzitterschap waarneemt voor de partij, werd door de Leeuwse CD&V leden met 98% van de stemmen herverkozen voor een nieuwe bestuursperiode van 3 jaar. In zijn speech bedankte hij alle leden en sympathisanten voor hun vertrouwen. De komende jaren zal hij samen met de sterke hechte ploeg van mandatarissen en bestuursleden doorgaan op de ingeslagen weg en hard werken om de verkiezingsbeloftes van onze partij in beleid om te zetten.
Hilde Van Impe, tevens ook ondervoorzitter voor de partij, werd herverkozen voor Vrouw & Maatschappij. Ook Julien Vandenberghe treedt opnieuw aan als voorzitter van de senioren voor een nieuwe bestuursperiode. Voor JONGCD&V is Tatjana De Loecker verkozen als nieuwe jongerenvoorzitter, zij volgt Yves Hauwaert op.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jan 2016
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief