HALLE / BEERSEL/ LEEUW - Nieuws uit PZ Zennevallei

C21

HALLE / BEERSEL/ LEEUW - Nieuws uit PZ Zennevallei

3_politielogo_2011_p200
EP

PZ Zennevallei werd opgeroepen voor vandalisme aan een voertuig in de Deruyverstraat in Leeuwen voor inbraken in der Mollenstraat, de Dageraadstraat en de Domstraat in Leeuw

 Voertuigvandalisme
Op 24/01 omstreeks 20u parkeert een dame haar wagen aan de G. Deruyverstraat te Sint-Pieters-Leeuw. Op 26/01 in de ochtend stelt zij vast dat de zijflank van het voertuig besmeurd is met rode verf. De ramen en motorkap vertonen eveneens verfspatten. Er is momenteel geen spoor van de daders.
Inbraken in woningen
Op 26/01 omstreeks 20u20 hoort een bewoner van de Mollemstraat te Sint-Pieters-Leeuw een harde klap. Er blijkt een steen door zijn dakraam gegooid te zijn. Het dakraam werd ontgrendeld en geopend. Op het moment dat de bewoner de inbraakpoging ontdekt, is er geen spoor meer van de daders.
Op 26/01 werd ingebroken in een woning in de Dageraadstraat te Sint-Pieters-Leeuw. Een raam op de eerste verdieping werd opengebroken, en de hele verdieping werd doorzocht. Het is nog niet duidelijk wat er precies gestolen is.
Op 26/01 omstreeks 23u werd een gelijkaardige inbraak vastgesteld in de Domstraat. Het dakraam werd ingegooid met een steen. De daders maakten onder meer juwelen en computermateriaal buit. De politie onderzoekt de zaak.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jan 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief