HALLE / BEERSEL / LEEUW - Politiezone Zennevallei op sociale media

C21

HALLE / BEERSEL / LEEUW - Politiezone Zennevallei op sociale media

3_politielogo_2011_p200
EP

Vanaf vandaag is Politiezone Zennevallei te vinden op Facebook en Twitter. Hun facebookpagina is te vinden als ‘Politiezone Zennevallei’. Op Twitter kan je hen volgen via ‘@pz_zennevallei’. Het doel van onze aanmelding op sociale media is onder meer:

De burgers nog beter informeren, maar ook informatie van hen terugkrijgen. Sociale media hebben namelijk net tot doel interactie tussen de gebruikers op te wekken. De mensen reageren op hun posten, en zij kunnen hen op hun beurt gepast informeren:
-met preventieve doeleinden, door preventieve informatie mee te geven in verband met nieuwe of opnieuw stijgende criminaliteitsfenomenen en noem maar op.
-om onze partnerschappen in de verf zetten
-om opsporingsberichten te delen
om verkeersacties aan te kondigen of de resultaten ervan mee te delen
voor het eventueel aantrekken van nieuwe medewerkers
-Hun als politiedienst beter bekend te maken: wat doen we, waar besteden we aandacht aan, waar zijn we iedere dag mee bezig? Mensen hebben hier vaak geen goed zicht op. Door directe communicatie hopen we dit beeld bij te stellen.
-Met burgers communiceren tijdens grote evenementen op ons grondgebied.
Belangrijk: De sociale media worden opgevolgd van 7u in de ochtend tot 22u ’s avonds. Uiteraard zijn deze kanalen niet geschikt om dringende zaken te melden of om dringende politiehulp te vragen. De sociale media hebben veeleer een informatieve functie. Wie dringend politiehulp nodig heeft, dient 101 te bellen.
 Diefstal in gebouw
Tussen 13/02 om 22u en 15/02 om 9u werd ingebroken in een handelszaak aan de Bergensesteenweg te Sint-Pieters-Leeuw. In een bijgebouw van de winkel werd een achterdeur geforceerd. Er werd computermateriaal gestolen. De politie onderzoekt de zaak.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 feb 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief