Herwig Smeets herverkozen als voorzitter van N-VA SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Herwig Smeets herverkozen als voorzitter van N-VA SINT-PIETERS-LEEUW

Editiepajot_spl
Ingezonden foto van de nieuwe N-VA ploeg
 
Editiepajot_spl
Ingezonden foto van voorzitter Herwig Smeets en ondervoorzitter Jan Van Belle
 

Herwig Smeets (41 jaar) is herverkozen als afdelingsvoorzitter van N-VA Sint-Pieters-Leeuw. Op de algemene ledenvergadering in de Merselborre (Vlezenbeek) werd hij op overtuigende wijze herverkozen. Herwig stond eerder al 3 jaar aan het roer van de afdeling.

Herwig Smeets is afkomstig uit Zonneweelde en woont nu in de Topstraat in het centrum van de gemeente. Hij is bedrijfsleider en werd verkozen als gemeenteraadslid in 2012.

Voorzitter Herwig Smeets: “Onze leden hebben een duidelijk signaal van vertrouwen in de ploeg gegeven.  Ook de instroom van nieuwe bestuursleden en de vele aanmoedigingen van onze burgers, sterken mijn overtuiging dat we met N-VA Sint-Pieters-Leeuw de juiste koers zetten. We durven dan ook nu reeds vol vertrouwen uitkijken naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018!”

Ondervoorzitter blijft Jan Van Belle. Jan is een militant van het eerste uur met een grote staat van dienst, meestal achter de schermen. Naast de twaalf  mandatarissen (gemeente- en OCMW-raadsleden) werden nog dertien bestuursleden verkozen: De Clercq Peter, Demartin Patricia, Devillé Katrien, Huygh Bart, Huyg Johan, Lelie Chantal, Lories Guy, Ockerman Godelieve, Tiebout Jeroen, Van Belle Marie-Jeanne, Warné Patrick en nieuwkomers Chantal Lelie en Marc De Bosscher.

Guido Van Belle kwam voor de eerste keer in 45 jaar niet meer op, om verkozen te worden als bestuurslid. Het bestuur dankte Guido voor zijn jarenlange inzet met een bloemen en een geschenkje. De avond werd gezellig afgesloten, na oproep aan het nieuw bestuur voor een eerste bijeenkomst op 14 maart.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 mrt 2016
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief