SINT-PIETERS-LEEUW - RedoriSs klaar voor pop to the pop

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - RedoriSs klaar voor pop to the pop

Editiepajot_leeuw_redoris
Ingezonden foto
 

Redoris brengt een popconcert in de kerk van Sint-Lutgardis te Zuun. Sinds haar ontstaan in 2001, als kinderkoor staat Redoris onder leiding van Sarah Van Hassel.

Het koor is gekend voor zijn breed repertoire en heeft zangers van 7 tot 70 jaar. Vorig jaar stonden zij in ’t Vondel met het ON/ Zangvereniging Redoris uit Vlezenbeek viert op vrijdag 15 april haar 15de verjaardag met een OFF stage musicaproject “ #kl@ver4 “en nu zijn ze klaar voor hun tweede popconcert. Gastvedetten van de avond zijn Sander Provost, gekend van de ketnetserie De Vijver, als presentator; Yanni Illiadis, singer songwriter uit Vlezenbeek met Griekse roots en Kwie met covers van K3. Deze gasten zijn allemaal opgegroeid in de schoot van Redoris. Ook de band , de dansers en de technische ploeg bestaan uit lokaal talent. Sarah Van Hassel heeft de algemene muzikale leiding, Roselien Quinart en Dorien Van Hassel zorgen voor de choreografie, styling en staging.
Vanaf 15 maart zullen kaarten in voorverkoop te verkrijgen zijn bij de leden aan € 10.   Aan de kassa €12    Deuren: 20u    Aanvang 20.30u
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mrt 2016
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief