SINT-PIETERS-LEEUW - Fototentoonstelling Koen Demuynck geopend onder grote belangstelling

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Fototentoonstelling Koen Demuynck geopend onder grote belangstelling

Editiepajot_leeuw_tentoonstelling_steens
Foto Julien Steens
 

Blijkbaar waren veel mensen nieuwsgierig wat beroepsfotograaf Koen Demuynck uit de Topstraat in zijn vrije tijd verder met digitale fotografie en montage realiseert. Blikvanger van de tentoonstelling was een gemonteerde foto van de fanfare Sint-Cecilia op formaat 240 x 120 cm.

 

Elk lid van de fanfare werd individueel in de studio uitgenodigd voor een fotoshoot. Nadien spendeerde Koen 80 uren om tot het eindresultaat te komen. Het mag gezien worden. In totaal stelt Koen 21 foto’s tentoon.

 

Schepen van Cultuur Jan Desmeth opende de vernissage : “Ik heb al vaker ervaren dat de mensen blij verrast en in stille bewondering versteld staan, bij het onvermoede talent van een discrete buurman, die plots zo onverwacht stijlvol uit de hoek komt.” 

 

Nadat Koen zelf alle aanwezigen en de organisatoren van de tentoonstelling bedankte, was de gelegenheidstoespraak voor een overgevlogen Italiaanse specialist in de digitale fotokunst Lucianno Capello.

 

Hij sprak de gelegenheidstoespraak uit, maar naarmate zijn speech vorderde, werd duidelijk dat hij een ingehuurde acteur uit Willebroek bleek te zijn.

 

Het gaf een humoristische toets aan deze vernissage, die geheel in lijn is met de foto’s van deze kunstenaar.

 

De tentoonstelling is nog te bezoeken op zaterdagen 12 en 19 en zondagen 13 en 20 maart 2016, telkens van 14u tot 18u in kasteel Coloma.

 

In de week is de tentoonstelling te bezoeken op afspraak.

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mrt 2016
Felux Merckx
Julien Steens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief