SINT-PIETERS-LEEUW - FC Kampioenen wordt kampioen op het midzomertornooi van ABBA

Editiepajot_spl
Foto © Elsie De Greef / Finale tussen 2Gols en FC Kampioenen

Foto © Elsie De Greef / FC Kampioenen, de winnaar van het tornooi

Foto © Elsie De Greef / 2Gols werd tweede

Foto © Elsie De Greef / SK Halle werd winnaar bij de vrouwen

Foto © Elsie De Greef / Deze Leeuwkes vierden met veel enthousiasme hun tweede plaats

Foto © Elsie De Greef / De zuiptrofee ging voor de 10de keer op rij naar SK Geire Zat!

Foto © Elsie De Greef / De fair play werd gewonnen door Het Gareel

Foto © Elsie De Greef / Vincent kreeg voor zijn daden een apart bekertje ;-)

Foto © Elsie De Greef / Deze scheidsrechters leiden alles in goede banen

Foto © Elsie De Greef / Zij zorgden voor de BBQ

Foto © Elsie De Greef / Zij zorgden voor verfrissing tijdens de 2 dorstige dagen

ZVK ABBA (= alles balve bee afgeive) organiseerde dit weekend zijn jaarlijks voetbaltornooi op de voetbalterreinen van Zuun. Er waren 20 ploegen ingeschreven plus 2 vrouwenploegen. Zondag werd de finale gespeeld tussen 2Gols en FC Kampioenen, FC Kampioenen werd de winnaar van het tornooi.

SK Halle won de vrouwenfinale van ‘t Leeuwke en de zuiptrofee ging voor de 10de keer op rij naar SK Geire Zat! De fair play werd gewonnen door Het Gareel en Vincent kreeg de prijs van leukste speler (krebbeke vol).

ZVK ABBA bedankte de sponsors, vrijwilligers, deelnemers en bezoekers, alsook de ploeg KV Zuun en het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw om het tornooi mogelijk te maken.

Trikke, mede-organisator: "Het was weer een fantastische editie, 120 matchkes voetbal, prachtig weer, barbecue, biertjes, lachen en zeveren… meer moet dat niet zijn. We kijken al uit naar volgend jaar, want dan wordt het een speciale editie, dan organiseren we ons 20ste tornooi.”