REGIOnale jobbeurs was groot succes

C21

REGIOnale jobbeurs was groot succes

Beurs_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Beurs_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Beurs_3
Foto's Emile Devogeleer
 
Beurs_4
Foto's Emile Devogeleer
 

 In CC ’t Vondel vond de regionale jobbeurs plaats. Deze grote regionale jobbeurs werd georganiseerd door een samenwerkingsverband van vier gemeenten Beersel, Dilbeek, Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Dit intergemeentelijk samenwerkingsverband heet Zuidwest Rand en houdt zich binnen deze gemeenten bezig met het tewerkstellingsbeleid.

Op deze regionale jobbeurs boden 37 bedrijven en 11 instellingen vacatures aan. Het ging om volgende sectoren interim 6, mobiliteit/transport 6, zorg 6, algemeen 14. Ook de vier lokale besturen (gemeenten en OCMW's) hebben er een aparte stand met hun personeelsaanbod.

Bij het werven van de stands werd sterk ingezet op het regionale bedrijfsleven.Belangrijk op deze regionale jobbeurs was de aanwezigheid van 11 instellingen die actief zijn op het gebied van trajectbegeleiding voor werkzoekenden, loopbaanopleiding en opleidingen.

Rond 14 uur kreeg de beurs al meer dan 900 mensen over de vloer die naar de gepaste job op zoek zijn, aanschuiven was het bij de standjes van de Gemeenten, OCMWS, zorgbegeleiding, maar ook bij defensie, politie, Colruyt Group en De Lijn.

Niet alleen de beurs kende een succes ook de verschillende workshops waren van te voren al volgeboekt (meer dan 250 inschrijvingen ). De beurs mag een succes genoemd worden

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 sep 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief