SINT-PIETERS-LEEUW – ‘ Les Truttes’ starten op 10 november de feestelijkheden rond de jaarmarkt.

C21

SINT-PIETERS-LEEUW – ‘ Les Truttes’ starten op 10 november de feestelijkheden rond de jaarmarkt.

Truttes
Foto Emile >Devogeleer
 

 Voor het derde jaar, vindt er in de gemeentelijke loods De Top, daags voor de jaarmarkt een optreden plaats. Dit jaar is er gekozen voor jongens uit de streek ( Dilbeek ), Les Truttes.

Deze coverband bestaat dit jaar zowaar 20 jaar, wat in 1996 begon als een eenmalige grap is 20 jaar later uitgegroeid tot een gevestigde waarde, en stonden zij al op podiums van Vlaamse festivals zoal Marktrock, Suikerrock, Maanrock, Lokerse feesten......

 Voor hun 20 jaar bestaan brengt de groep een wervelende show waarin een mix van muziek en spektakel elkaar afwisselen, medley’s van grote bands zoals Queen, U2, Bon Jovi, Meat Love, The Rolling Stones, Europe en vele andere grote artiesten passeren de revue in hun gloednieuwe  Elephantastic! 20TH Anniversary Tour.

 Covers brengen is één ding, maar ze met dezelfde energie en overgave spelen als Les Truttes is vrijwel ongezien. De creatieve mix van muziek en spektakel met de nodige dosis humor en zelfrelativering, maakt hen na al die jaren uniek!

Zoals de vorige jaren gaat ook de opbrengst van de bar naar een goed doel, dit jaar is dat, Kom op tegen kanker. Wie er bij wil zijn moet niet meer treuzelen want de 440 beschikbare plaatsen zijn bijna volzet. Tickets voor deze unieke show zijn nog te bekomen aan de prijs van 10 € bij CC Coloma op het nummer 02.371 22 62 of cultuur@sint-pieters-leeuw.be of via de website www.colmaspl.be.

 Concert van Les Truttes donderdag 10 november 2016 om 20.30 uur in de gemeentelijke loods Topstraat Sint-Pieters-Leeuw.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 okt 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief