HV RinkRond Leeuw zorgt opnieuw voor animatie tijdens de jaarmarkt van SINT-PIETERS-LEEUW

C21

HV RinkRond Leeuw zorgt opnieuw voor animatie tijdens de jaarmarkt van SINT-PIETERS-LEEUW

Affiche_rrl_op_jaarmarkt_2016kopie
EP

Omwille van het succes van verleden jaar gaat de handelsvereniging RRL opnieuw uitpakken met animatie voor jong en oud. Locatie en place to be is ook dit jaar de parking van café t’ Pauwke.

Zij pakken uit met 4 muzikale variëteiten. Opnieuw kiezen ze voor dezelfde artiesten. Artiesten van eigen bodem uit Sint-Pieters-Leeuw. Weliswaar met een vernieuwd repertoire of show. Zo begint dit jaar de popgroep Lobstar. Zij brengen nummers uit hun eigen cd, welke pas werd uitgebracht in september. De cd bevat 15 eigen nummers en is helemaal zelf geproduced.

Nadien komt het clown duo Pipo & Pipette, die wegens hun blijvend succes bij de allerjongsten, dit jaar hun 20 jarig bestaan mogen vieren.

Maar iedereen kijkt opnieuw uit naar het leeuwse jongerengroepje “Mistake”. Jonge, actieve kerels die telkens keer verbazen. Ondertussen is Mistake zelfs geselecteerd bij de laatste 16 deelnemers voor de Zennetoer.

Een tapcaravan op de parking en uitgebaat door gedreven lokale handelaars zal dan ook zorgen dat de dorstigen zullen gelaafd worden en de sfeer tussendoor optimaal blijft.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 nov 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief