SINT-PIETERS-LEEUW – Media Markt verwent 400 kindjes met een meet & greet van de nieuwe K3.

C21

SINT-PIETERS-LEEUW – Media Markt verwent 400 kindjes met een meet & greet van de nieuwe K3.

K3_1
Foto's Emile Devogeleer
 
K3_2
Foto's Emile Devogeleer
 
K3_3
Foto's Emile Devoheleer
 
K3_4
Foto's Emile Devogeleer
 

 Hanne, Marthe en Klaasje of de nieuwe K3, voorstellen hoeft zeker niet. Geen enkele ouders met dochter (of zoon ) kan er niet omheen. Na het succesvolle televisieprogramma van precies één jaar geleden, ‘K3 zoekt K3’ zijn de meisjes populairder dan ooit.

Van hun eerste cd 10.000 luchtballonen gingen er maar liefst 285.000 over de toonbank, de nieuwe cd (uitgebracht op 10 november 2016 ) ‘Ushuaia ‘ waarvan er nu al 130.000 werden verkocht is nu al goed voor vijf keer platina.

Dankzij dit succes vond men het bij Media Markt normaal om de meisjes van K3 uit te nodigen en een meet & greet uit te delen aan de 400 eerste kindjes die zich inschreven via de facebook van de winkel. Het behoeft geen uitleg dat die onmiddellijk de deur uit waren.

Van kort na de middag stonden de eerste ongeduldige kinderen ( en ouders ), sommige verkleed in het regenboogkleedje te wachten op het moment dat de deuren open gingen voor een ontmoeting  met hun idolen.

Dat die druilige herfstavond in vele huiskamers de muziek ietsje harder zal staan op de tonen van Ushuaia, Iedereen K3, Choco Choco, Helden en soldaten, Prinsesje en Superman, waar zijn die engeltjes, je hebt een vriend of een van de andere 24 nummers die op de gloednieuwe cd van K3 te beluisteren zijn, hoeft niet gezegd.

Vele kindjes zullen bij het thuiskomen hun verlanglijstje voor de Sint nog snel aanpassen met een extra geschenkje de nieuwe K3 cd.

Vanaf januari 2017 komt er een nieuwe tour in België en Nederland, waarin de meisjes zowel hun nieuwe nummers, oudere nummers als de succes nummers van de vroegere K3 zullen brengen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 nov 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief