Ronde Tafel HALLE staat op de LEEUWSE Kerstcorrida en verkoopt champagne voor het goede doel

C21

Ronde Tafel HALLE staat op de LEEUWSE Kerstcorrida en verkoopt champagne voor het goede doel

Editiepajot_spl
Ingezonden foto
 
Editiepajpt_spl
Ingezonden foto
 

Zaterdagavond 17 december vanaf 17u30 kan je voor het zesde jaar op rij deelnemen aan de Leeuwse Kerstcorrida, een gezellige aflossingswedstrijd van 12,3 km langs de historische Sint-Pieterskerk dwars door het Coloma Park met aankomst naast het gezellige kerstdorp. Hier ontvangt de Ronde Tafel Halle samen met de Ladies Circle Halle, alle al dan niet sportievelingen, met Champagne, soep, taart en een streep muziek.

Kan je er zaterdag niet bij zijn, geen probleem, vrijdag 16 december ben je meer dan welkom op de opening van het kerstdorp. Vanaf 17u30 schenken ze de eerste glazen.

Ook dit jaar verkopen ze traditiegetrouw Champagne « Pierre Gimonnet Cuis 1er Cru » ten voordele van het goede doel. Deze 100% Chardonnay wordt geassembleerd uit 5 vendanges geteeld en geoogst op het familiedomein in Cuis. Deze Blancs de Blancs wordt getypeerd door zijn evenwichtige smaak, lichtheid en finesse.  Een Champagne waar de grote Chardonnay de la Côte des Blancs tot zijn recht komt. Perfect als relatiegeschenk, dus, maar nog zo veel beter voor eigen gebruik. Een kist, 6 flessen, « Pierre Gimonnet Cuis 1er Cru » kost 135 euro. Bestellen kan via http://www.rt17.be/champagne/

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 nov 2016
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief