ColliShop opent nieuwe winkel in SINT-PIETERS-LEEUW

C21

ColliShop opent nieuwe winkel in SINT-PIETERS-LEEUW

Collishop
Ingezonden

 Op woensdag 22 februari opent ColliShop, een van de webshops van Colruyt Group, een gloednieuwe winkel langs de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw. De winkel vervangt de showroom in Halle, die begin januari de deuren sloot. De vestiging is ook een volwaardig bestel-, afhaal- en retourpunt voor online aankopen. Ze is zo’n 700 m² groot en open op zondag. Er gaan 4 medewerkers aan de slag.

De nieuwe ColliShop-winkel ligt langs de Bergensesteenweg 421 in Sint-Pieters-Leeuw.  Voordien was de modezaak Blue Wood er gevestigd. De winkel vervangt de showroom op de Edingensesteenweg in Halle, die begin januari plaatsmaakte voor extra kantoorruimte. Net als in de showroom krijgen klanten er persoonlijk en professioneel advies. Ze kunnen er artikelen ontdekken, bestellen, afhalen en retourneren. Het grootste verschil is dat ze een kleine selectie van het assortiment nu ook meteen ter plekke kunnen kopen.

Een deel van de 700 m² verkoopruimte is bestemd voor vaste assortimenten zoals Slapen, Fitness en Elektro. Daarvan weet ColliShop dat klanten het hele jaar door op zoek gaan naar deskundig advies. De rest van het assortiment is variabel en wordt afgestemd op de campagnes en promoties van het moment. Zo zal er in het voorjaar bijvoorbeeld meer gefocust worden op tuin en barbecue en in het najaar op bedtextiel. Vanaf 8 maart tot eind juni opent ColliShop ook vijf pop-ups in Halle, Roeselare, Wetteren, Aartselaar en Ben-Ahin. Die zetten het assortiment Tuin & Terras in de kijker.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 feb 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief