HV RinkRond Leeuw zorgt voor de 5e keer voor animatie tijdens de jaarmarkt van SINT-PIETERS-LEEUW

C21

HV RinkRond Leeuw zorgt voor de 5e keer voor animatie tijdens de jaarmarkt van SINT-PIETERS-LEEUW

R_r_leeuw
EP

 Omwille van het succes van de voorbije 4 jaar gaat de handelsvereniging RRL opnieuw uitpakken met animatie voor jong en oud. Locatie en place to be is ook dit jaar de parking van café t’ Pauwke.

De jaarmarkt van Sint-Pieters-Leeuw, op 11 november is steeds een geweldige volkstreffer. Daarom wil de handelsvereniging RRL van deze gelegenheid gebruik maken om ook van hen te laten horen. Zij zien het als een meerwaarde tijdens de jaarmarkt. Zo willen zij bijdragen om de gemeente dynamisch en aantrekkelijk te houden.

Naar jaarlijkse gewoonte kiezen ze voor artiesten van in en rond Sint-Pieters-Leeuw, want plaatselijk talent dient aangemoedigd te worden, net zoals de leuze van de HV: RRL, VERRASSEND VEEL DICHTBIJ. Men vergeet soms hoeveel potentieel we in eigen streek hebben, hoeveel ondernemers die dagelijks met volle passie voor hun beroep er staan voor hun klanten, mensen uit de omgeving. En zo dus willen ze er ook staan op 11 november.

Bezoek dus tijdens de jaarmarkt zeker de  lokale handelaars maar kom zeker eens uitblazen op de stand van RinkRond Leeuw.

Programma:

11:00 - 12:45 Pipo & Pipette
13:00 - 15:00 Lobstar
15:15 - 17:15 De Rand
18:00 - 19:00 Nina Butera
20:00 -  21:00 DJ R-ENOX
21:30 - .... Kids@theTurntable

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 okt 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief