SINT-PIETERS-LEEUW - Winterconcert van Kon. Harmonie St. Lutgardis

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Winterconcert van Kon. Harmonie St. Lutgardis

Winterconcert_zuun
EP

Kerst, nieuwjaar, cadeautjes, … allemaal activiteiten, dingen die we koppelen aan het eindejaar en het nieuwe jaar. Eén ding komt daar ook altijd bij… het Winterconcert van de Koninklijke Harmonie Sinte-Lutgardis uit Zuun  in Centrum St. Lutgardis in Zuun hoort bij in dit rijtje. Het is al jarenlang de traditie dat op de tweede zaterdag van het nieuwe jaar( dit jaar 13 januari 2018) de harmonie haar Winterconcert houdt.

Een zeventigtal muzikanten zullen die avond het beste van zichzelf geven, onder leiding van hun dirigent Willy Clabos, Harmoniemuziek van de bovenste plank. Harde, zachte, vertellende, confronterende, mooie muziek, vituositeit… mag je verwachten op dit concert. Dit jaar zorgt de harmonie voor een première. Vier jonge , beloftevolle saxofonisten komen samen met het orkest optreden. Dit nieuwe internationale kwartet zal het publiek vergasten op virtuoze, technisch hoogstaande maar oh zo mooie muziek.

Niet alleen het voltallig harmonieorkest treedt op, ook de jeugdopleiding van de harmonie laat van zich horen… Elke week zorgen vrijwilligers er voor dat jonge mensen (6j – 99j) de liefde krijgen voor de muziek en een instrument uit het harmonieorkest. Natuurlijk willen ook zij laten horen wat ze al kennen/kunnen. En dat je ze zal horen …

Als je er bij wil zijn, dan kan je steeds kaarten in voorverkoop aankopen bij de muzikanten en bestuursleden van de harmonie. Ook telefonisch kan je ze bestellen (0477/ 67 72 74 – Elke). Vooraf kosten ze €10 , aan de kassa betaal je 12 euro.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jan 2018
Felix Merckx
SM
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief