SINT-PIETERS-LEEUW - Praatcafé over dementie in WZC Sint-Antonius

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Praatcafé over dementie in WZC Sint-Antonius

Editiepajot_spl
Ingezonden foto
 

Het praatcafé over dementie wordt georganiseerd door WZC Sint-Antonius in samenwerking met WZC De Zilverlinde. Dit gaat door in de polyvalente zaal van WZC Sint-Antonius, Jules Sermonstraat 17 in Sint- Pieters-Leeuw, op dinsdag 30 januari, deuren open om 19u, aanvang voorstelling om 19u30. Na de voorstelling wordt er een glaasje aangeboden om te klinken op het nieuwe jaar.

Iedereen is welkom, familie of vrienden die van dichtbij of iets verder te maken hebben met personen met dementie, personeel, geïnteresseerden, stagiaires, residenten… Inschrijving is niet nodig, de zaal is rolstoeltoegankelijk en de voorstelling is gratis.

“Het sneeuwt in mijn hoofd, mijnheer Alzheimer” is een theatermonoloog door Marijke Depla. Een podium, sfeervol licht en een dame die vertelt wat ze nog allemaal zou moeten. Nu het nog kan. En als het dan toch even niet kan, dan zingt ze er over, vol passie en overgave. Gewoon, ludiek, ontroerend, hartverwarmend: een subtiele bloemlezing over een spraakmakende ziekte in woord, beeld en zang! Een onderwerp dat raakt, van dichtbij, in je eigen familie. Waar je stil van wordt als vrienden of kennissen erover vertellen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jan 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief