Sinte Lutgardis ZUUN speelt haar Winterconcert op 13 januari

C21

Sinte Lutgardis ZUUN speelt haar Winterconcert op 13 januari

Uitnodiging_phoenix
 

Nu de kerstkalkoen verteerd is, de lege flessen in de glascontainer, we terug aan het werk zijn.... dan is het de tijd van het jaar dat de Koninklijke Harmonie Ste-Lutgardis Zuun haar Winterconcert speelt. Op zaterdag 13 januari - 19.30 uur  (Centrum Sint-Lutgardis) nodigen we jullie allemaal graag uit voor dit concert. Kaarten kan je steeds bij de muzikanten en bestuursleden bekomen. Ook via mail (khslzuun@gmail.com) of telefonisch (0494 13 41 19) kan je toegangskaarten bestellen. Niet getreurd als je op het laatste moment nog beslist, aan de kassa kan je ook nog steeds je ticket aankopen!

Een concert met meer dan 55 muzikanten, jong en iets minder jong, met muziek voor iedereen. Ook verwelkomen we graag sopraan Dorine Mortelmans voor een mooie samenwerking. Op zaterdag 13 januari - 19.30 uur  (Centrum Sint-Lutgardis) nodigen we jullie allemaal graag uit voor dit concert. Kaarten kan je steeds bij de muzikanten en bestuursleden bekomen. Ook via mail (khslzuun@gmail.com) of telefonisch (0494 13 41 19) kan je toegangskaarten bestellen. Niet getreurd als je op het laatste moment nog beslist, aan de kassa kan je ook nog steeds je ticket aankopen!

Een concert met meer dan 55 muzikanten, jong en iets minder jong, met muziek voor iedereen. Ook verwelkomen we graag sopraan Dorine Mortelmans voor een mooie samenwerking.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jan 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief