AFFLIGEM / ASPELARE / HERNE - Aangepaste duofiets voor De Valier

C21

AFFLIGEM / ASPELARE / HERNE - Aangepaste duofiets voor De Valier

Editiepajot_affligem_duofiets_foto_gerrit_achterland
foto agr
 

Het Huis Eygen in Affligem heeft dinsdagavond een speciale duofiets gekregen. In het Huis Eygen in Affligem, dat beheerd wordt door De Valier, is momenteel ook de thuis van Herman Lemmens.

Het gewezen clublid van de Aspelaarse wielertoeristenclub Heghe Sportief, verblijft er sinds hij vier jaar geleden getroffen werd door een hersenbloeding.
 
De leden van Heghe Sportief organiseerden enkele maanden geleden een dia-avond ten voordele van het Huis Eygen. In deze instelling verblijft immers hun clublid Herman Lemmens die vier jaar geleden, net voor de start van een clubrit, getroffen werd door een hersenbloeding.
 
Ook de Rotaryclub Herne droeg haar steentje bij en organiseerde een geslaagde Schotse Avond. De opbrengsten van de twee avonden gingen integraal naar de aankoop van een zogenaamde duofiets.
 
“Vorige zomer werd aan het opvangtehuis waar Herman verblijft zo”n duofiets in bruikleen gegeven. Deze fiets werd door Herman en door de andere bewoners van het tehuis als positief ervaren. Jammer genoeg kon het tehuis zelf niet zo’n fiets aankopen. Naar gelang het model, kost zo’n fiets immers al snel zeven tot achtduizend euro”, vertelt Wim Van der Perre, de voorzitter van Heghe Sportief. “Daarom dat we allemaal samen besloten hebben om ons steentje bij te dragen zodat we een duofiets konden kopen. Het is de bedoeling om op zondag 27 juni samen met Herman een fietstocht te maken samen met de fiets. Daar kijken we alvast naar uit.”
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jun 2010
Gerrit Achterland
agr
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief