Verkeersongevallen in TERNAT en AFLLIGEM en een inbraak in ROOSDAAL

C21

Verkeersongevallen in TERNAT en AFLLIGEM en een inbraak in ROOSDAAL

Editiepajot_politie_2010__pixels200

Verkeersongeval met gekwetsten op het kruispunt van de Assesteenweg en de Kerkstraat in Ternat op vrijdag omstreeks 15u30: bestuurster T.A. (37j uit Asse) rijdt op de Assesteenweg richting Asse en rijdt, waarschijnlijk verblind door de zon, met haar Mercedes voorbij het rode verkeerslicht – op dat ogenblik rijdt S.P. (29 j uit Ternat) het kruispunt op met aanrijding tot gevolg – bestuurster T.A. wordt licht gekwetst overgebracht naar het hospitaal – beide voertuigen moeten getakeld worden.

Verkeersongeval met gekwetsten op het kruispunt van de Brusselbaan en de Nieuwe Kassei in Affligem op vrijdag omstreeks 15u45: bestuurder C.T. (25 j uit Affligem) rijdt met zijn motorfiets op de Brusselbaan richting Aalst en haalt een file voertuigen links in – ter hoogte van het kruispunt met de Nieuwe Kassei komt hij in aanrijding met het voertuig bestuurd door D.B.Y (38 j uit Nevele) die vanuit de Nieuwe Kassei de Brusselbaan wil oprijden richting Asse – door de aanrijding komt de motorrijder ten val – hij wordt gekwetst overgebracht naar het hospitaal.
Diefstal in een woning in de Kraanstraat in Roosdaal gepleegd tijdens het WE: dader(s) plegen braak op een raam achteraan de woning en doorzoeken de woning – er worden juwelen ontvreemd.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 aug 2010
ep
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief