AFFLIGEM heeft Jongerengids

C21

AFFLIGEM heeft Jongerengids

Stijn_stassijns_2011_p200
Schepen voor jeugd Stijn Stassijns (ep)

Donderdag werd de Affligemse jongerengids voorgesteld. Schepen voor jeugd Stijn Stassijns: “De gids bundelt alles wat met jeugd en Affligem te maken heeft: alle jeugdbewegingen stellen zichzelf even voor, de sportclubs met een jeugdwerking krijgen een plaatsje, de initiatieven die de gemeente neemt voor vakantieopvang en een plannetje met alle speelterreintjes op het grondgebied”.

“Die speelpleintjes zijn trouwens bijna allemaal vernieuwd en uitgebreid de laatste drie jaar. We vernieuwden recent ook de doelen op twee voetbalterreintjes en we hingen voor het eerst stalen netten op het basketterreintje op het Zegershof. Iets duurder maar in principe onverslijtbaar”.
“Al die initiatieven vloeien in feite voort uit de jeugdbeleidsplannen. Om de drie jaar worden de Affligemse jongeren uitgenodigd om actief mee het jeugdbeleid uit te stippelen. De jeugdraad zorgt ervoor dat er opvolging is en wordt daarbij ondersteund door Nele De Schouwer, sinds begin vorig jaar jeugdconsulent”.
Als schepen voor jeugd zorgt Stijn Stassijns (Visie) ervoor dat de verschillende dossiers toegelicht worden op het schepencollege en de gemeenteraad.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jul 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief