AFFLIGEM - Tim t'Kint legt klacht neer tegen schepencollege

C21

AFFLIGEM - Tim t'Kint legt klacht neer tegen schepencollege

Editiepajot_affligem_tim_t_kint_steven_walravens

Een tijdje geleden bezocht gemeenteraadslid Tim t’Kint de technische dienst op het gemeentehuis om daar het dossier van de geplande openbare werken aan de Langestraat in te kijken en te bestuderen. Tim vroeg de betrokken ambtenaar om het plan van deze werken via email toegestuurd te krijgen.

Vorige week had t’Kint nog steeds niets toe gekregen en vroeg via mail nog eens naar de digitale versie van het plan. Maar tevergeefs. Deze week verstuurde Tim een derde mail en kreeg een mail terug met als reactie “... dat de betrokken schepen het aanleveren van documenten aan raadsleden wenst te bespreken op het CBS. Daar hij op heden met vakantie is zal dit maar kunnen gebeuren op een CBS van 2 september. Het college zal dan een standpunt bepalen.”
 
 t’Kint reageerde meteen dat dit standpunt volgens hem tegen de wet is en dat het ernstig belet controle uit te oefenen. Daarom dient Tim een klacht in bij de gouverneur tegen het schepencollege van Affligem.
 
Tim t’Kint: “De plannen die ik vraag zijn al lang geleden goedgekeurd en men werkt er nu al op om de werken voor te bereiden. Meer nog, de werken gaan medio september 2008 al van start!. De enige reden die ik kan bedenken om deze houding van het college te verklaren, is dat men zenuwachtig wordt van mijn aandacht voor dit dossier. Bij een aantal andere openbare werken heb ik immers telkens een paar grove fouten gevonden, gaande van niet afgeleverde bouwvergunningen tot bouwtechnische fouten en die heb ik telkens op mijn webstek en via pamfletten publiek gemaakt.”
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 aug 2008
Steven Walravens
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief