AFFLIGEM - Geschenkenbeurs in de abdij

C21

AFFLIGEM - Geschenkenbeurs in de abdij

Editiepajot_affligem_geschenkenbeurs_foto_steven_walravens

Traditiegetrouw organiseert het cultureel centrum van de abdij Affligem een tentoonstelling en geschenkenbeurs ten voordele van erkende goede werken.

Dit jaar gaat de opbrengst van de geschenkenbeurs, net als het “winkeltje” naar vier projecten:

Het werk van E.H. Johny De Mot, hij trekt zich het lot van de armsten aan in de grootstad Brussel.; het missiewerk van de gebroeders Lannoo op Haïti; het wederopbouwproject in India van E.P. Michael Windeys S.J. en eveneens het in Ranchi gelegen project “Arouse” van E.P. Paul Van Nuffel S.J. 

Er is wederom een ruim aanbod aan originele geschenken uit verscheidene landen en ook kerstversieringen en kerststalletjes, zelfs houtsnijwerk. In de schrijnwerkerij zijn er ook demonstraties. Deze tentoonstelling mag beschouwd worden als één van de oudste kerstmarkten van de streek.

De geschenkenbeurs loopt van 15 november tot en met 31 december en dit telkens op zaterdag van 14.30 tot 20u. op zondag van 11 tot 12 u en van 14.30 tot 20u. Op weekdagen op telefonische aanvraag 053 66 70 25. Ook is er bijzondere aandacht voor groepen, die kunnen bezoeken tijdens de weekdagen en er zelfs een aangename uitstap van maken. De bar zal open zijn van donderdag tot en met zondag.

Adres: Cultureel centrum abdij Affligem, Abdijstraat 6 1790 Hekelgem.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 nov 2008
Steven Walravens
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief