AFFLIGEM - Open VLD tegen fietspaden

C21

AFFLIGEM - Open VLD tegen fietspaden

Gemeenteraad2008

Tijdens de Affligemse gemeenteraad van 12 februari 2008 kwam naar aanleiding van een bijkomende vraag de herinrichting van de Brusselbaan ter sprake. De plannen zijn reeds lang bekend. Zowel in de commissie openbare werken als op een informatieavond voor de inwoners en de handelaars van de Brusselbaan heeft schepen voor openbare werken Paul Geeraerts de voorontwerpen mét de nodige illustratie uitgelegd. Tot grote verbazing van de CD&V-NVA-fractie vroeg een lid van Open VLD hoe het nu zat met de plannen van de Brusselbaan. Deze vraag zou totaal terecht zijn, indien deze laatste de voorbije maanden in het buitenland zou verbleven hebben. Maar de vraag kwam van een gemeenteraadslid die elke zitting aanwezig is.

Daarbovenop verklaarde het betreffende Open VLD lid tot onze ontsteltenis dat fietspaden toch niet nodig zijn op de Brusselbaan! “Ik daag deze persoon uit om op een doordeweekse dag te gaan kijken op de Brusselbaan en te zien hoeveel mensen per fiets deze weg gebruiken om zowel naar school, het werk of de winkel te gaan. Waar moeten deze mensen dan naar toe!?”, vraagt CD&V fractieleider Iris Depoorter zich af. “We kunnen hieruit alleen maar concluderen dat Open VLD de zwakke weggebruiker niet belangrijk vindt. In tijden van klimaatopwarming zou Open VLD toch beter moeten weten!”.

Iris Depoorter: "De rol van de oppositie is oppositie voeren. Zo zit onze democratie immers in mekaar, maar het moet geloofwaardig blijven. Dit is niet de eerste keer dat Open VLD via leugens oppositie probeert te voeren."
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 feb 2008
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief