AFFLIGEM - Zevende editie 'Affligem Kermist'

C21

AFFLIGEM - Zevende editie 'Affligem Kermist'

Affligem_kermist__1_
 
Affligem_kermist_106a
 
Affligem_kermist
 
Dasa___6_b
 
Zomert_junior_089-pic
 

Voor het zevende jaar op rij organiseert het gemeentebestuur deze fantastische kermis voor jou, inwoner van Affligem. Hét ideale evenement om mekaar te ontmoeten in een gezellige sfeer en voor het ganse gezin. 

Affligem Kermist verzamelt een aantal plaatselijke partners onder één dak. Geen dure lichteffecten, grote kermisattracties of tijdrovende podiumkunsten, maar een gezellig samenzijn met een gevarieerd, stijlvol en vooral heel leuk aanbod. 

Uit de succesedities van vorige jaren behielden we zeker het Affligemplein, de fototentoonstelling, het springkasteel, de Affligemse handelaars, de kinderanimatie, kermisattracties en een spetterend podiumprogramma. 

Optreden MET onze 6 extra blazers Midlive op Affligem Kermist met The Horny Horns!, De knetter Kidsband, De DASA Dance Crew, een zoveel meer ………

Wij hopen alvast jullie massaal te mogen verwelkomen op zaterdag 4 februari vanaf 15.00  uur.

Parkeren
Oproep Minder mobielen en gezinnen met kleine kinderen moeten een parkeerplaatsje krijgen op de parking aan de Bellekouterhal. Je hebt het ongetwijfeld zelf al meegemaakt: met de auto naar de Bellekouter… en geen parkeerplaats meer te vinden. 

Gezien het grote succes van de voorbije edities, willen we de volgende oproep lanceren: Kom, indien mogelijk, met de fiets of het openbaar vervoer. Er is plaats om fietsen veilig te stallen aan de ingang. 

FEESTBUSSEN
Het gemeentebestuur legt opnieuw feestbussen van De Lijn in om iedereen veilig van en naar het evenement te brengen. Het aanbod is dit jaar uitgebreid. Er rijden meer bussen, die bovendien ook tot een later uur rijden. Een busrit kost je 1€, kinderen tot 12 jaar rijden gratis. 

De uurregeling is te raadplegen aan de haltes en op de website van de gemeente. Indien dit toch niet lukt, probeer zo veel mogelijk samen te rijden. Het is nog gezellig ook en zo moeten jullie elkaar niet zoeken in de hal. Alvast bedankt in naam van de mensen die echt een parkeerplaats nodig hebben. 

Oproep aan alle Affligemse kinderen 
HET CIRCUS STRIJKT NEER OP AFFLIGEM KERMIST! Dit jaar staat Affligem Kermist in het teken van het circus. Kom je naar Affligem Kermist? Of kom je niet, maar wil je er toch een beetje bij zijn? In de scholen worden de nodige patronen uitgedeeld om circushoedjes en -strikjes te knutselen, te versieren,… 

Wie niet naar school gaat in Affligem, kan een patroon komen halen op het gemeentehuis: bij de jeugddienst, aan het onthaal, in de bib of in de sporthal. Je kan achteraf je persoonlijke hoedje of strikje op dezelfde plaats ook weer gaan afgeven. 

Op 23 en 24 januari worden de hoeden en strikken opgehaald op de scholen. Alle hoeden en strikken die uiterlijk op 27 januari op het gemeentehuis zijn, worden tentoongesteld tijdens Affligem Kermist. Zorg dat jouw creatie er zeker ook bij is! En wat is een circus zonder clowns, acrobaten, een heuse circusdirecteur of echte circusdieren? Haal je verkleedkledij én je fantasie maar boven en kom naar Affligem Kermist alsof je recht uit het circus komt gerold! 

HALTES Kermis bus VOOR AFFLIGEM KERMIST! 
Essene Paddeput, Essene Lombeekstraat, Essene OLV Kerk Essene Mouterij, Essene Koudenberg, Essene OLV Kerk, Hekelgem Bellekouter, Hekelgem Haezenweg, Hekelgem Buikouter ,Hekelgem St Michielskerk, Hekelgem Fosselstraat, Hekelgem Zandtapijt, Hekelgem Molenberg, Hekelgem Mazitsstraat, Hekelgem Nieuwe Kassei, Hekelgem Bleregem, Teralfene Portugeesstraat, Teralfene Kapelleweg, Teralfene St Janskerk, Teralfene.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jan 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief