AFFLIGEM - Twee uitvaartplechtigheden op 10 september waarbij veel volk verwacht wordt, vragen om extra verkeersmaatregelen.

C21

AFFLIGEM - Twee uitvaartplechtigheden op 10 september waarbij veel volk verwacht wordt, vragen om extra verkeersmaatregelen.

20220906_persbericht_tijdelijke_verkeersmaatregelen_st_jan_bijlage_plannetje
 
Naar aanleiding van de uitvaartplechtigheden in de Sint-Janskerk van Teralfene op 10 september van 10.00 en 14.00 uur waarbij de verwachtingen zijn dat er heel wat inwoners hun steun zullen komen betuigen en deelnemen aan de plechtigheden, heeft het gemeentebestuur beslist om tijdelijke verkeersmaatregelen op te leggen. Deze maatregelen zijn bedoeld om de mobiliteitsafwikkeling zo vlot als mogelijk te laten verlopen en iedereen die dat wenst  zo comfortabel mogelijk  aan de plechtigheden te laten deel nemen. De handelaars blijven bereikbaar. Het lokaal bestuur raadt aan om zo veel als mogelijk te voet of per fiets naar de kerk of de begraafplaats te komen.

De Driesstraat is op 10 september enkele richting van aan de Potaardestraat tot aan de Rozenlaan. In de Rozenlaan is er kleine zone voorbehouden voor personaliteiten. Op het kerkplein zal er een parkeerverbod gelden tot 12u00. In de Krommaertweg is er een parkeerverbod langs de pare kant van de huisnummers. Afhankelijk van het aantal aanwezigen zullen de maatregelen van kracht blijven tot ruim na aanvang van de plechtigheid om 14 uur. De politie zal aanwezig zijn. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 sep 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief