AFFLIGEM - Maite De Leeuw heeft zich ingeschreven voor Queen of the Models

C21

AFFLIGEM - Maite De Leeuw heeft zich ingeschreven voor Queen of the Models

Image1__5_
Image0__6_
 

Maite De Leeuw uit Affligem is 18 jaar oud en heeft zich ingeschreven voor Queen of the Models. Wij laten u met plezier met deze jongedame kennismaken. "Momenteel studeer ik nog verzorging maar wil in de toekomst verder studeren als verpleegkundige. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met wat bij te verdienen, muziek luisteren, afspreken met vrienden etc. Het is mijn eerste deelname aan een modellenwedstrijd, ik heb mij bij QOTM ingeschreven voor vooral mijn zelfvertrouwen te boosten & vriendschappen op te bouwen. 

QOTM is geen missverkiezing, ze willen het beste uit je halen. Ideaal dus voor eventueel later een modellencarrière op te starten. Ik ben nooit echt positief ingesteld geweest tegenover mezelf, dit door pesterijen die vroeger hebben gespeeld, ik wil hier graag verandering in brengen want ik wil gelukkig zijn met wie ik ben. En daar kan QOTM zeker wel mee helpen. Zelf ben ik al een stapje vooruit gekomen in de afgelopen vier maanden. Heel dankbaar hiervoor! De wedstrijd is nu al vier maanden aan de gang en we hebben al een paar groepsshoot’s achter de rug. We hebben nu nog de boho@nature, wedding & bikini/badpak shoot te gaan. En een paar individuele shoots die er ook nog aan komen. Ik heb door

heen mijn weg al heel wat veranderingen gezien en ik durf al wat meer 'mezelf' te zijn. Waar ik natuurlijk heel fier op ben. Na de shoot’s staan de catwalktrainingen en generale repetities gepland voor de finale show op 28 oktober! Super spannend! Tickets zijn te verkrijgen op www.queenofthemodels.be mis het zeker niet! Meisjes die hun zelfvertrouwen een boost willen geven,vriendschappen willen opbouwen, hun zelf willen zien groeien, een geweldig avontuur willen beleven met een top team. Neem je kans en schrijf je nu in voor de volgende editie2024! Dit kan ook via www.queenofthemodels.be .

 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 aug 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Marc Colpaert | 03 jun 2024

archief