AFFLIGEM - Uitreiking cheque Goed doel 2023 van de Blauwe Pluim

C21

AFFLIGEM - Uitreiking cheque Goed doel 2023 van de Blauwe Pluim

Img_9026
 
Img_9027
 
Bij de editie van De Mooiste Nacht 2023 werd Het Rode Kruis Vlaanderen (Affligem-Liedekerke) door de Blauwe Pluim  uitgeroepen tot goed doel. Er werd hen een cheque te uitgereikt ter waarde van € 1.500,00.
 
De VZW de Blauwe Pluim heeft geopteerd om van de achtste editie van de Mooiste Nacht een TOP-editie te maken. Vorige editie maakten we kenbaar dat we zouden uitpakken met een paar muzikale toppers. En we hebben woord gehouden!
“Vzw. De Blauwe Pluim” zal op zaterdag 5 oktober 2024 zijn 8ste editie van “De Mooiste Nacht“ organiseren in congrescentrum De Montil te Affligem. Deze zal terug doorgaan in de grote zaal waar wij een totaal van 850 gasten kunnen ontvangen in een zeer comfortabele omgeving.
Dit jaar stellen wij terug verschillende formules voor zodat wij aan ieder tegemoet kunnen komen. Van bedrijven die gezellig willen tafelen met klanten, gasten die vóór het podium rustig willen genieten met een glaasje cava, fans die direct aan het podium hun idolen van kortbij willen volgen tot muziekliefhebbers die er graag bij zijn in hun eigen streek om deze top-acts mee te maken. Alle info omtrent deze mogelijkheden vinden jullie op de site onder de knop Ticket.
   
Tijdens onze 8ste editie brengen wij volgende TOP-acts samen:
• de avond wordt om 20u45 ingezet door Radio Guga. Dit is de live-band rond maestroloog Guga Baul. Waar Radio Guga komt, is er altijd feest. De band heeft dan ook een sterke formule: bekende hits, een schitterende band en vooral: Guga Baul, meester in stemmenimitaties en grappige bindteksten. Wie Radio Guga al gezien heeft, weet dus dat je veel meer krijgt dan een coverband.
• Gevolgd om 22u45 door onze hoofdact van dit jaar: NATALIA! Na een succesvol comebackjaar met een nieuw album 'Hallelujah To The Beat' en de kick-off van haar 'Hallelujah To The Beat! 20 Years of Hits' tour in de Lotto Arena, brengt Natalia haar groots jubileumfeest in 2024 naar de Vlaamse zalen met haar onovertroffen show “20 Years! Greatest hits tour”. Met trots mogen wij haar in ons Affligem verwelkomen, in De Montil.
   
• De avond wordt verdergezet rond 00u10 met één van de beste duo’s in België namelijk Bram & Lennert, die top ambiance brengen.
• Tot slot wordt de avond afgerond met een sfeervolle DJ set van DJ White.
Een formule vol dansmuziek waarbij amusement verzekerd is!
Net als vorig jaar zullen wij ook “de Pluim van Affligem” uitreiken aan een vereniging uit onze mooie gemeente.
Ieder jaar staat ons evenement ook in het teken van een goed doel. In 2023 was dit het project van “Het Rode Kruis Vlaanderen (Affligem-Liedekerke)”. In september 2024 wordt bekend gemaakt wel goed doel uit onze streek dit jaar in de schijnwerper wordt gezet.
• Zaterdag 05 Oktober 2024
• De Montil - Moortelstraat 8 1790 Affligem
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mei 2024
Guido van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 03 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief