GOOIK - Nieuwe veegmachine

C21

GOOIK - Nieuwe veegmachine

Colpaert_gooik_veegmachine_1
De nieuwe veegmachine. - Foto Marc Colpaert
 

De dienst openbare werken van de gemeente Gooik heeft zopas een nieuwe veegmachine in gebruik genomen. Deze machine is compact en uiterst mobiel.

De gemeente Gooik heeft sinds vorige week een nieuwe uiterst mobiele veegmachine aangekocht. "Deze machine zal voortaan bijna dagdagelijks te zien zijn in onze straten om vooral de vele voetpaden en fietspaden proper te houden", aldus schepen van openbare werken Herman Anthoons(CD&V). "Ook na evenementen en kermissen zal deze machine zeer nuttig werk kunnen leveren”. De aankoopprijs van deze machine bedraagt 60.000 euro waarvan de helft gesubsidieerd wordt door het Vlaamse Gewest.
 
"Uiteraard zal ook de KICK-actie van de gemeente, waarbij vrijwilligers op regelmatige basis in een aantal straten het zwerfvuil opruimen, en de zwerfvuilactie met de Gooikse scholen verder blijven bestaan. Enkel onze borstelende werkmannen, die zullen vanaf nu niet meer in het straatbeeld te zien zijn", besluit Anthoons. Eric De Leener zal de bestuurder zijn van het voertuig.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mrt 2010
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 05 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief