GOOIK - Govok meer dan goed bezig

C21

GOOIK - Govok meer dan goed bezig

Editiepajot_gooik_govok_a_1_bewerkt
Govok A gaat er opnieuw een lap op geven. - Foto Marc Colpaert
 

Vorig weekend kondigde zich alvast aan als een moeilijk volley-weekend..  “We naderen stilaan het einde van de competitie, en tevens naderen wij het uur van de waarheid." vertelt Govok.

"Zo ging onze eerste divisieploeg naar het Oost-Vlaamse Kemzeke-Stekene. Set 1 begon gelijkopgaand. Er werd gestreden voor elke bal. Govok kreeg een eerste opdoffer te verwerken toen Mira door een pijnlijke knieblessure out ging. Zus Cara werd haar vervanger en in een spannende nek-aan-nek race kon Gooik de set toch met een 20-25 binnenhalen. In set 2 gaf Kemzeke zich echter niet gewonnen. Het werd strijden voor elke bal. Ook nu waren de sportgoden Govok niet bijzonder gunstig gezind want ook Cara kwam ongelukkig ten val en ging door beide polsen.. Kemzeke maakte uiteraard gebruik van de  ontreddering en haalde zodoende de tweede set binnen. Ook tijdens set 3 en 4 gingen de beide teams beurtelings met setwinst lopen. Dus een vijfde set en een puntendeling voor beide ploegen. De uiteindelijke 2 punten gingen naar Govok al zat er duidelijk een puntje meer in . 
 
Morgen ontvangt het 3de geklasseerde Govok  Oudenaarde, de nummer 4 uit de rangschikking. Oudenaarde blijft niettegenstaande drie opeenvolgende nederlagen een gevaarlijke tegenstander. Mede door de blessurelast bij Govok wordt dit een zeer onvoorspelbare partij.
 
De tweede divisieploeg van Govok kon vorig weekend zonder moeite winnen van Brugge. Een mooie 3-0 voor de troepen van captain Steffie Dedobbeleer en daarmee ook een opsteker voor morgen tegen de directe achtervolger uit de reeks, Avanti Aalter. Daarmee staan beide  divisieploegen nog eens zij-aan-zij in de Koornmolen voor de laatste wedstrijd tot midden april. De voorwedstrijden zijn om 19u en de hoofdwedstrijden om 20u30.
 
De Gooikse scholieren gingen naar Landen. Door het uitvallen van Mira bij de divisiewedstrijd en de afwezigheid van Goele en Sofie was het wat uitkijken geblazen. Het team aangevuld met Lisa maakte de Landense dames meteen duidelijk dat de overwinning voor Gooik was weggelegd.  Het eindresultaat werd een duidelijke 0-5.  
 
Morgen gaan de scholieren op bezoek bij Volley Haasrode Leuven de meest gevreesde concurrent uit de competitie. De nummers 1 en 2 uit de rangschikking nemen het dan op tegenover elkaar met als inzet niets minder dan de Vlaams-Brabantse kampioenstitel".
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mrt 2010
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 05 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief