Altenbergse jeugd komt naar GOOIK

C21

Altenbergse jeugd komt naar GOOIK

Editiepajot_gooik_groep_de_leener_1
De mensen uit Altenberge. - Foto Kos
 

Dat de gemeente Gooik 30 jaar geleden verbroederde met de gemeente Altenberge uit het Duitse Noord-Reinland-Westfalen werd gedurende het Paasweekend door de voetbal en volleybalclubs bevestigd.

Aan het gemeentehuis van Gooik werden de Altenbergse sportievelingen (34 deelnemers)verwelkomd door een delegatie van het Altenbergecomité en door burgemeester Michel Doomst, samen met de schepen van cultuur Herman Anthoons.
Op zaterdag 3 en maandag 5 april nemen de Altenbergse voetballers deel aan het Paastornooi dat georganiseerd wordt door SK Gooik. Op zondag 4 april nemen twee volleybalploegen van TUS (Turn und sport Altenberge) deel aan het internationaal tornooi georganiseerd door GOVOC Gooik.Jeugd en sport zijn de pijlers van de Europese gemeenschap. Gooik wenst deze slogan te bevestigen.
Genoemde sporttornooien zijn een bewijs dat Europeaniseren in Gooik echt beoefend wordt en zij zijn het aperitief van de op stapel staande feestelijkheden die zullen doorgaan gedurende het Pinkster weekend.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 apr 2010
Marc Colpaert
Kos
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 mei 2024

archief