GOOIKSE jeugdvolleybal heeft uitstekend seizoen achter de rug

C21

GOOIKSE jeugdvolleybal heeft uitstekend seizoen achter de rug

Gooik_govok_camaaert_p200

De Gooikse juniores werden tijdens het afgelopen seizoen reeds Kampioen van Vlaams Brabant en bekerwinnaar van Vlaams Brabant. Afgelopen weekend was dit team oppermachtig op de Vlaamse kampioenschappen zodat ze nu ook Kampioen van Vlaanderen gekroond werden.

De gooikse scholieren werden reeds eerder dit seizoen winnaar van de International Christmas Cup van Noliko Maaseik ( een internationaal 2-daags jeugdtornooi) en kroonden zich tot winnaar van de Vlaamse Jeugdbeker. 

De gooikse kadetten behaalden een verdienstelijke tweede plaats in de competitie en werden voor de vlaamse jeugdbeker uitgeschakeld door de winnende finalist Stevoort.

De gooikse miniemen werden tijdens het afgelopen seizoen reeds Kampioen van Vlaams Brabant en bekerwinnaar van Vlaams Brabant. Afgelopen weekend was dit team oppermachtig op de Vlaamse kampioenschappen zodat ze nu ook tot Kampioen van Vlaanderen gekroond werden.

De gooikse preminiemen werden kampioen in hun reeks en toonden dat ze klaar zijn voor de stap opwaarts richting miniemen.

Komend weekend, zondag 23 & 24 mei worden de Belgische eindronden gespeeld. Voor het eerst in de gooikse geschiedenis staan we hier met twee ploegen vertegenwoordigd : de scholieren komen ( als winnaar van de vlaamse jeugdbeker) in actie op zondag 23 mei. De miniemen treden aan op maandag 24 mei. Place to be is de topsporthal van Louvain-la-neuve.

De website : www.govok.be 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mei 2010
Didier Decooman
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief