GOOIK - Gratis boodschappentassen

C21

GOOIK - Gratis boodschappentassen

Editiepajot_gooik_boerenmarkt_1_bewerkt
Het was gezellig op de boerenmarkt. - Foto's © Marc Colpaert
 
Editiepajot_gooik_boerenmarkt_2_bewerkt
Foto's © Marc Colpaert
 

De boerenmarkt bestaat 10 jaar en dat werd gevierd ter hoogte van de rotonde in Gooik. Wie langs kwam, kon er genieten van een lekker drankje en gratis proevertjes. Pajottenland+ beloonde de kopers van de boerenmarkt met een gratis boodschappentas. Daarvoor moesten ze wel bij ten minste drie producenten iets aankopen, daarna kregen ze een draagtas van Pajottenland+. Josee Dooms woont even verderop en komt bijna elke week naar de boerenmarkt. “ Het is eens leuk en je komt zo nog eens onder de mensen “, vertelde Josee.

Al tien jaar lang kunnen Pajotten in Gooik op woensdagnamiddag aan het rondpunt ‘de drie hamers’ terecht voor hun boodschappen te doen bij de lokale producenten. De standhouders en het gemeentebestuur wilden er daarom een extra feestelijke editie van maken. Ook Pajottenland+ wilde graag de boerenmarkt en de verkoop van lokale producten mee ondersteunen en organiseerde een actie rond Pajottenlandse draagtassen.

Alle bezoekers van de boerenmarkt ontvangen een kaartje van Pajottenland+. Per aankoop van een product bij een producent kreeg je een stempel. Hab je drie stempels op je kaart, dan ontving je aan de stand van Pajottenland+ een gratis ‘Pajottenlandse boodschappentas’.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 sep 2010
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief